Menu

Menu

De jonge ondernemersprijs

Nieuws

Uitzendkrachten draaien 5 procent meer uren.

Het aantal gewerkte uren in de uitzendbranche is met 5 procent toegenomen in week vijf tot en met acht, vergeleken met dezelfde periode een jaar eerde...Lees meer »»

gelijk loon voor gelijk werk in EU

Tijdelijke werknemers uit een ander EU-land krijgen dezelfde beloning voor hetzelfde werk als hun collega’s in het gastland. Daar heeft de Europese ...Lees meer »»

bijdrage uitzendbranche aan Nederlandse economie blijft groot

CBS: bijdrage uitzendbranche aan Nederlandse economie blijft groot De bijdrage van de uitzendbranche aan de Nederlandse economie blijft onverminderd ...Lees meer »»

Hoger salaris voor vakantiewerk dit jaar.

FNV Jong trapte vanmiddag haar vakantiewerkcampagne af in strandtent Key West in Utrecht. De vakbond presenteerde ook de resultaten van het jaarlijkse...Lees meer »»

Hoger loon voor vakantiewerk dit jaar.

Lees meer »»

Reactie ABU

N.A.V. AANKONDIGING FNV EN CNV OM ZICH TERUG TE TREKKEN UIT Vandaag hebben FNV en CNV aangekondigd zich terug te trekken uit SNA (Stichting Normerin...Lees meer »»

Wettelijk Minimum

Lees meer »»

NEN 4400-1

Werk&Zo Recruitment is woensdag 18 november 2015 weer goedgekeurd door Qualitatis Inspectie BV. Deze periodieke keuring is nodig om in het registe...Lees meer »»

Update | Payrollbranche wordt slagveld

De blogs en mails na de vorige column liegen er niet om. De reacties variëren van ‘dit wordt een drama’, tot ‘het loopt wel los’. Sommigen he...Lees meer »»

Na 2015 krijgt flexwerker eerder vast contract

Het kabinet wil de in het sociaal akkoord afgesproken verbeteringen voor flexwerkers een jaar eerder invoeren dan de versoepeling van het ontslagrecht...Lees meer »»

Werk & Zo Recruitment NEN-gecertificeerd

Vandaag 28 mei 2013 hebben we de halfjaarlijkse controle gehad van Qualitatis en we zijn wederom NEN4400-1 goed gekeurd. Dit wil zeggen dat we voldoe...Lees meer »»

Uitzendcontract biedt net zoveel zekerheid

Voor de zekerheid om een baan te behouden maakt het vrijwel niets uit of mensen via een uitzendbureau aan de slag gaan of een tijdelijk contract. Van ...Lees meer »»

Tekort aan technisch personeel is relatief

In de technische sector ontstaat langzaam een schreeuwend tekort aan vaklieden, als we de recente berichtgeving hierover tenminste moeten geloven. Maa...Lees meer »»

Spandoek Werk&Zo in Winschoten!

Spandoek Werk&Zo in Winschoten!

Ook Werk&Zo Recruitment is vertegenwoordigd bij de spandoeken op het plein bij de Klinker in Winschoten. Want: Werk&Zo werkt in Oldambt!...Lees meer »»

Werk&Zo Recruitment steunt de voedselbank

Werk&Zo Recruitment steunt de voedselbank

WINSCHOTEN – Werk & Zo Recruitment in Winschoten, dat maatwerk biedt voor alle partijen op de arbeidsmarkt in de provincie Groningen, heeft besl...Lees meer »»

Contactinformatie

Nassaustraat 18
9671 BW, Winschoten
Tel: 0597 432 434
Fax: 0597 433 013

info@werk-enzo.nl