Menu

Menu

De jonge ondernemersprijs

Over Werk&Zo

Recruitment

Werk&Zo Recruitment is er voor werknemer én werkgever. Dat maakt ons uniek in de branche. Detacheren en uitzenden is bij ons dan ook gebaseerd op het maken van de perfecte match.

Maatwerk voor alle partijen

Werk&Zo Recruitment creëert hiermee een meerwaarde voor zowel werknemer als werkgever. Werknemers vinden via ons een baan die niet alleen voldoet aan hun wensen, maar die ook uitdaagt tot kennisvermeerdering en arbeidsontwikkeling. Werkgevers krijgen medewerkers die niet alleen in het profiel passen, maar daarnaast ook met plezier en interesse hun werk doen. Kortom: Werk&Zo Recruitment biedt maatwerk voor alle partijen op de arbeidsmarkt in de provincie Groningen.

Werken in Duitsland

Werk&Zo Recruitment bied werknemers de mogelijkheid een kijkje te nemen op de arbeidsmarkt in Duitsland. De Duitse arbeidsmarkt vraagt over het algemeen goed geschoolde vakkrachten.

In het gebied waarin Werk&Zo Recruitment werkzaam is zijn een aantal zeer grote werkgevers aanwezig die hun stempel drukken op de plaatselijke arbeidsmarkt. Bij deze werkgevers is een relatief grote flexibele schil aanwezig, zowel voor geschoolde als ongeschoolde werknemers.

Voor werknemers die een tijdelijke baan in Duitsland accepteren verandert er financieel en verzekeringstechnisch gezien niets.

Contactinformatie

Nassaustraat 18
9671 BW, Winschoten
Tel: 0597 432 434
Fax: 0597 433 013

info@werk-enzo.nl